Referenser

QSEC Sverige AB har sedan starten 1999 levererat individuellt anpassade helhetslösningar inom energieffektivisering över hela Sverige – från Söderhamn i norr till Malmö i söder, för såväl dagis som för flerbostadshus! Kontakta oss  så kan vi berätta mer om vad vi har gjort, och du kan få de referenser som passar just ditt behov. Här nedan presenterar vi ett urval.

Fler projekt

År: 2014

Projekt: Brf Jakten

Kund: Brf Jakten

Stad: Göteborg

Projektbeskrivning:

Energibesparing på 19,3%!
Brf Jakten i Göteborg består av 170 lgh och 5 st affärslokaler. Deras VS-system är ett ett-rörs-system, uppdelat på 1 UC och fördelat på 6 fastigheter belägna på 2:a, 3:e och 4:e Långgatan. QSECs uppgift var att genomföra en värmeinjustering enligt QSEC-konceptet, samt byte av termostater, pump och expansionskärl. I samband med vårt montage monterade vi även vattenbesparande material och genomförde våtrumskontroller.

År: 2013

Projekt: Temperaturgatan 75-85, Göteborg

Kund: Västerstaden

Stad: Göteborg

Projektbeskrivning:

Temperaturgatan nr 75-85 är en hyresfastighet belägen i Göteborg, bestående av 46 st lägenheter. Vårt arbete bestod av att genomföra värmeinjustering enligt QSEC-konceptet samt byta handrattar och radiatorventiler där det fanns behov. Vi genomförde även en ombyggnation av undercentralen, där 2 pumpar blev 1.

År: 2011

Projekt: Brf Kejsarkronan

Kund: Brf Kejsarkronan

Stad: Stockholm

Projektbeskrivning:

Byte av undercentral och injustering av värmesystemet i 47 lägenheter.

År: 2011

Projekt: Brf Gyllene tiden

Kund: Brf Gyllene tiden

Stad: Göteborg

Projektbeskrivning:

Brf Gyllene tiden på Blåsutgatan i Majorna, Göteborg består av 69 st lgh i 3 st huskroppar. Anledningen till att vi blev kontaktade var pga. problem med oljud i värmesystemet. Projektet kom att omfatta både injustering av värme och ventilation, byte av fläktar samt installation av vattenbesparande åtgärder. Efter genomfört montage har problemen försvunnit och de boende har fått en bättre inomhusmiljö!

År: 2011

Projekt: Tallbohov, Järfälla

Kund: Järfälla Hus

Stad: Stockholm

Projektbeskrivning:

Projektet innebar byte av 458 st radiatorer i 60 lägenheter samt injustering av värmesystemet.

År: 2010

Projekt: Brf Götenehus

Kund: Riksbyggen

Stad: Götene

Projektbeskrivning:

Här har vi injusterat enligt QSEC-metoden, i samarbete med NVS i Lidköping och Riksbyggens energiavdelning i Mariestad. Bostadsrättsföreningen består av drygt 70 st lgh och 1 dagis. Projektering, beräkning och material levererades av oss, och montaget utfördes enligt QSEC-konceptet av NVS. Resultatet har blivit en bättre inomhusmiljö med jämnare inomhustemperaturer, samt en energibesparing på 18%!

12