Värmeinjustering

Är ni intresserade av en värmeinjustering? Då har ni kommit en bit på vägen. Vanligtvis brukar våra kunder göra en mindre utredning för att få reda på att bostaden, bostadsrättsföreningen eller att fastigheten behöver göra en värmeinjustering. Utifrån er energideklaration och vår erfarenhet tar vi fram en plan och rekommendation på vad som behöver göras  i er fastighet.

Att göra en värmeinjustering i er fastighet innebär oftast att ni sparar pengar. Beroende på hur er fastighet ställer sig mot marknaden kan ni spara runt 20% på att göra en värmeinjustering.

 Vad är en värmeinjustering?

Med en värmeinjustering menas att varje enskilt flöde till varje radiator justeras och beräknas för att nå ett optimalt vattenflöde. Vi på QSEC har varit med ett tag i branschen och har hjälpt flera bostadsrättsföreningar, företag och organisationer med värmeinjusteringar för fastigheter. Vi har även utvecklat vårt egna beräkningssystem som vi kallar; HCCS (Heat Control Calculating System). Beräkningsystem hjälper oss att kontrollera och beräkna det perfekta flödet i er fastighet.

Osäkra på hur ni ska gå vidare i er analys? Ring eller e-posta oss. Vi kan branschen och har många fina referenser att visa upp.

VI förklarar hur ni går tillväga både om ni befinner er i en styrelse för en bostadsrättsförening eller om ni är förvaltare av en fastighet.

Ni når oss på telefon: 031-682040
Skicka ett mejl på: info@qsec.se

Välkomna att kontakta oss på QSEC.