Vattenbesparing

Vattenbesparing med QSEC när den är som bäst. Med vår metod sparar du inte bara på kostnaderna utan även på miljön. Med vår utrustning har ni möjlighet att göra en vattenbesparing med upp till 30% av vattenförbrukningen. Det bästa av allt är att människorna som bor i lägenheterna inte märker någon sämre effekt. Visst låter vår metod för vattenbesparing bra?

Det är mycket vatten som rinner genom och runt i en fastighet. Om vi tar ett bostadsexempel så förbrukar en person i snitt över 150 liter vatten per 24h. Med hjälp av en ny modern utrustning kan ni snabbt räkna hem investeringen. Gör en vattenbesparing i er bostad tillsammans med QSEC.

Vi har utfört vattenbesparingar åt flera välkända fastigheter, bostadsrättsföreningar och företag. Ett av våra större projekt gjorde vi för K-märkta Danderyds Sjukhus där vi bl.a. installerade vattenbesparingsutrustning i toaletter, duschar och handfat. Läs mer om uppdraget här.

Är ni osäkra på hur ni kan göra en vattenbesparing på ett effektivt sätt? Hör av er till oss på QSEC. Vi kan vår bransch.

Ring oss: 031-682040
Skicka ett mejl: info@qsec.se

Välkomna till oss!