Lediga tjänster

Konstruktör sökes till Göteborg

 

QSEC i korthet

Vi arbetar med energieffektivisering och bedriver besparingsprojekt för såväl sjukhus som flerbostadshus. Våra åtgärder är individuellt anpassade för varje enskilt objekt och vi levererar helhetslösningar från beräkning till färdigt montage. Vår beräkningsavdelning består i dagsläget av sex personer och vi söker nu efter ytterligare en konstruktör.

 

Konstruktörsrollen

Arbetet innebär till stor del att utföra tryckfallsberäkningar för värmeinjusteringar samt utforma ritningar och egenkontroller för kollegorna på montage. Vårt arbetssätt, QSEC-metoden innefattar bland annat grundliga analyser av utförda värmeinjusteringar. Inte sällan innebär projekten att man behöver utföra transmissionsberäkningar och energianalyser.

I regel genomförs arbetet med vår egenutvecklade programvara samt objektgrafik och Excel. Då vi är ett litet expansivt företag så finns det goda möjligheter att påverka den tekniska utvecklingen i vår verksamhet.

 

Önskad profil

Beroende på erfarenhet och utbildning kan vi erbjuda olika nivåer på konstruktionstjänsten. Vi ställer därför inget krav på utbildning. Det vi önskar är att du har ett tekniskt intresse samt har lätt för att arbeta i olika programvaror. Goda kunskaper i Excel är en nödvändighet och erfarenhet av VVS-branschen är meriterande. Projekten genomförs till stor del självständigt men då konstruktionsavdelningen är ett mindre kontorslandskap diskuterar vårt glada gäng ofta hur eventuella problem skall lösas.

På QSEC Sverige AB är vi i dagsläget ca 40 personer med huvudkontor i Sisjöns samt med filialer i Stockholm och Malmö.

 

Ansökan skickas till jobb@qsec.se

Montörer

Vi söker fler VVS-montörer i Göteborg, Stockholm och Malmö.

Du är varmt välkommen att höra av dig, oavsett erfarenhet, till vår arbetsledare Erik Lundström.

Erik nås på 010-452 06 42 alternativt erik@qsec.se

TOP