Miljö och kvalitet

För oss på QSEC är miljö och kvalitet viktigt – vi strävar efter att minska samhällets energianvändning i stort, samt arbetar hårt för att erbjuda varje enskild kund tjänster av högsta kvalitet.

Vi har sedan starten arbetat för att ständigt förbättra vår verksamhets miljö- och klimatpåverkan. Grunden för vårt arbete, med de åtaganden och ambitioner vi har, finns formulerade i vår miljöpolicy. Som ett erkännande av vårt arbete är vi sedan år 2005 miljödiplomerade av Göteborgs Stad – något vi är stolta över och kommer att fortsätta arbeta med.

Vi är duktiga på det vi gör, men vi vet att vi alltid kan bli bättre. Under 2010 tog vi därför beslutet att certifiera oss enligt kvalitetsstandarden ISO 9001. (Omcertifierade år 2019 till ISO 9001:2015.) Detta innebär att vi ständigt arbetar med att förbättra vår verksamhet, och kan därigenom leverera kvalitetssäkrade lösningar. Målet och resultatet av våra förbättringar är ännu fler nöjda kunder!

Hur bra vi är - och hur vi kan bli bättre - mäter vi årligen genom enkätutskick till ett urval av våra kunder. Om Ni är eller har varit kund till oss, och har förbättringsförslag eller synpunkter som Ni vill dela – vänta inte på en enkät utan kontakta oss direkt. Med hjälp av er kan vi bli ännu bättre!

Grunden för QSECs arbete inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö är formulerat i våra policys, och de finner ni här bredvid.

 

TOP