Föredrag om energibesparing

Anmäl er till våra digitala föredrag om energibesparing i fastigheter

Vi på QSEC har sedan 1999 hjälpt fastighetsägare att sänka energikostnaderna.
Vår affärsidé bygger på att identifiera energibesparande möjligheter åt bostadsrättsföringar, fastigheter och företag som i sin tur minskar förbrukningen av energi och kostnader, i kombination med en ökad komfort för bostadsbrukaren.

Nu erbjuder vi er möjlighet att lyssna på vårt uppskattade föredrag om hur Qsec-metoden kan sänka era energikostnader och samtidigt öka boendekomforten.

Föredragen är ca 30 minuter långa med en frågestund efteråt.

Ämnen som tas upp är värmeinjustering, underhåll och energiförbrukning.

Innehåll

Metoder för energieffektivisering

Det finns flera metoder för att utföra energieffektivisering i en fastighet. En av dessa är att göra en värmeinjustering. Att göra en värmeinjustering i er fastighet innebär att alla lägenheter får samma temperatur samt att ni kan sänka er framledningstemperatur och på så vi spara energi och pengar.

Hur går det till?

Med en värmeinjustering menas att varje enskilt flöde till varje radiator justeras och beräknas för att nå ett optimalt vattenflöde. Vi på QSEC injusterar årligen runt 50.000 radiatorer och har hjälpt bostadsrättsföreningar, företag och organisationer till ett behagligare inomhusklimat samt lägre energikostnader. Vi har även utvecklat vårt egna beräkningssystem som vi kallar; HCCS (Heat Control Calculating System). Beräkningsystem hjälper oss att kontrollera och beräkna det perfekta flödet i er fastighet.
Efter utförd injustering gör vi en kontroll och analys för att säkerställa temperatur och rätt flöde till respektive radiator.

Inplanerade föredrag

Just nu har vi inga inplanerade föredrag.

TOP