Referenser

QSEC Sverige AB har sedan starten 1999 levererat individuellt anpassade helhetslösningar inom energieffektivisering över hela Sverige – från Östersund i norr till Malmö i söder, för såväl dagis som för flerbostadshus! Kontakta oss så kan vi berätta mer om vad vi har gjort, och du kan få de referenser som passar just ditt behov. Här nedan presenterar vi ett urval.

Rannebergen, Göteborg

Plantskolan, Stockholm

Kv Nytorp, Malmö

Danderyds sjukhus

Fler projekt

Projekt: Brf Jakten
Kund: Brf Jakten
Stad: Göteborg

Projektbeskrivning:

Energibesparing på 19,3%!
Brf Jakten i Göteborg består av 170 lgh och 5 st affärslokaler. Deras VS-system är ett ett-rörs-system, uppdelat på 1 UC och fördelat på 6 fastigheter belägna på 2:a, 3:e och 4:e Långgatan. QSECs uppgift var att genomföra en värmeinjustering enligt QSEC-konceptet, samt byte av termostater, pump och expansionskärl. I samband med vårt montage monterade vi även vattenbesparande material och genomförde våtrumskontroller.

Projekt: Temperaturgatan 75-85, Göteborg
Kund: Västerstaden
Stad: Göteborg

Projektbeskrivning:

Temperaturgatan nr 75-85 är en hyresfastighet belägen i Göteborg, bestående av 46 st lägenheter. Vårt arbete bestod av att genomföra värmeinjustering enligt QSEC-konceptet samt byta handrattar och radiatorventiler där det fanns behov. Vi genomförde även en ombyggnation av undercentralen, där 2 pumpar blev 1.

Projekt: Brf Kejsarkronan
Kund: Brf Kejsarkronan
Stad: Stockholm

Projektbeskrivning:

Byte av undercentral och injustering av värmesystemet i 47 lägenheter.

Projekt: Brf Gyllene tiden
Kund: Brf Gyllene tiden
Stad: Göteborg

Projektbeskrivning:

Brf Gyllene tiden på Blåsutgatan i Majorna, Göteborg består av 69 st lgh i 3 st huskroppar. Anledningen till att vi blev kontaktade var pga. problem med oljud i värmesystemet. Projektet kom att omfatta både injustering av värme och ventilation, byte av fläktar samt installation av vattenbesparande åtgärder. Efter genomfört montage har problemen försvunnit och de boende har fått en bättre inomhusmiljö!

Projekt: Tallbohov, Järfälla
Kund: Järfälla Hus
Stad: Stockholm

Projektbeskrivning:

Projektet innebar byte av 458 st radiatorer i 60 lägenheter samt injustering av värmesystemet.

Projekt: Brf Götenehus
Kund: Riksbyggen
Stad: Götene

Projektbeskrivning:

Här har vi injusterat enligt QSEC-metoden, i samarbete med NVS i Lidköping och Riksbyggens energiavdelning i Mariestad. Bostadsrättsföreningen består av drygt 70 st lgh och 1 dagis. Projektering, beräkning och material levererades av oss, och montaget utfördes enligt QSEC-konceptet av NVS. Resultatet har blivit en bättre inomhusmiljö med jämnare inomhustemperaturer, samt en energibesparing på 18%!

Projekt: Gavlefastigheter
Kund: Gavlefastigheter
Stad: Gävle

Projektbeskrivning:

Ett EPC-projekt i samarbete med Schneider Electric, där beställare var Gavlefastigheter i Gävle. Projektet omfattade ca 30 st kommunfastigheter såsom skolor, dagis och idrottsanläggningar, där vårt arbete innebar injustering av värme- och vvc-system samt ombyggnation av shuntgrupper.

Projekt: Oluf Nilssons väg, Partille
Kund: Akelius Fastigheter
Stad: Partille, Göteborg

Projektbeskrivning:

Akelius äger 12 st fastigheter på Oluf Nilssons väg och Nedre Furuskogsvägen i Partille. Trots nya blandare i kök och badrum efter ett nyligen genomfört stambyte, lyckades vi med hjälp av QSECs vattenbesparande åtgärder uppnå en besparing på 30% av vattenförbrukning.

TOP