Med sund luft och god ventilation förblir fastigheten frisk samtidigt som de boende mår bättre. Vi på QSEC har lång erfarenhet av ventilation och obligatorisk ventilationskontroll (OVK) – med vår hjälp blir er luftkvalitet högre och era energikostnader lägre. Dessutom erbjuder vi löpande underhålls- och driftavtal med OVK.

Ju bättre luft, desto bättre vardag


Som experter på ventilation och obligatorisk ventilationskontroll i Göteborg, Malmö och Stockholm ser vi till att er fastighet får rätt flöden och funktion. Det gör att ni får bättre luftkvalitet och slipper oroa er för fukt, mögel samt onödigt höga energikostnader. För att lyckas med detta krävs regelbundna injusteringar och kontroller, vilket vi gärna hjälper er med. Hör bara av er, så berättar vi mer. För mer information om vad som gäller för just er BRF eller fastighet, besök Boverket.

Från injustering till OVK

Vi hjälper er med allt från mätningar, injustering av flöden och rensning av ventilationskanaler, till obligatorisk ventilationskontroll (OVK) och ombyggnation med byte av fläkt eller aggregat. Resultatet blir alltid en sund inomhusmiljö med ökad bekvämlighet och bestående besparingar, i en fastighet med optimerad livslängd. Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa just er BRF eller fastighet? Boka vår kostnadsfria förstudie.

Vad säger våra kunder?

Vi har fått äran att hjälpa många Bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare genom åren, och här finner ni ett urval av våra referenser.