QSEC är bron mellan erfaren energiexpertis och modern teknik. Vi kombinerar digitalisering med unik erfarenhet inom värme, vatten och ventilation. Resultatet blir ett behagligt och balanserat värmeflöde där ni får full kontroll över energiförbrukningen och bestående besparingar i fastigheten.

Energibesparing i tre enkla steg – så här går det till:

1. Vi hälsar på och räknar ut.

Oavsett om det gäller en befintlig eller framtida fastighet så besöker vi er för en kostnadsfri energianalys. Med vårt egenutvecklade beräkningsprogram kan vi effektivt skapa ett unikt och optimalt flöde för varje värmekälla i fastigheten.

2. Vi justerar in och följer upp.

Med lång erfarenhet inom värme, ventilation och vattenspar säkerställer vi rätt flöde. Samtidigt digitaliserar vi fastigheten med hjälp av smarta displayer. Besparingen börjar direkt efter slutförd installation, och under vinterhalvåret besöker vi er för att kontrollera flödet och göra en digital optimering.

3. Vi är med och svarar alltid.

Våra tekniker och säljare är alltid nära till hands för svar på frågor, support, råd och service. Med våra avtal förblir energieffektiviseringen modern, problemfri och effektiv. Resultatet blir en skönare och mer hållbar fastighet som kostar mindre och sparar tid.

En förbättring som förblir

Vår insats är en sund investering och en hållbar lösning som snabbt betalar av sig. Med våra förmånliga avtal kan vi även garantera att effektiviseringen förblir effektiv. Dessa är våra expertområden:

Värme – med effektiv injustering och AI-baserad optimering från Nrlyze ökar vi bekvämligheten och besparingarna i er fastighet. Läs mer.

Vatten – med våra åtgärder får ni sundare vatten, reducerat energibehov samt upp till 30 % minskad vattenförbrukning. Läs mer.

Ventilation – med vår injustering och OVK får ni god och sund luftkvalitet i en energi- och kostnadseffektiv fastighet. Läs mer.

Smidig service och support

Vi finns alltid nära till hands och med våra avtal förblir energieffektiviseringen modern, problemfri och effektiv. Läs mer.

Vi jobbar över hela Sverige

Sedan starten 1999 har vi levererat helhetslösningar inom energieffektivisering över hela Sverige. Kort sagt: vi arbetar där ni behöver oss.

Kontakta oss

Vår service är personlig och våra lösningar digitala. För oss är inget projekt för stort och ingen fråga för dum. Hör gärna av er och berätta om er fastighet, så ser vi till att ni får precis den hållbara hjälp ni behöver.