Vill du göra skillnad i en spännande bransch?

Då är du rätt person för oss, och vi rätt plats för dig.

Qsec arbetar med energioptimering

Men vad innebär det egentligen? Kortfattat kan man säga att det vi gör får människor att trivas och må bättre i sina lägenhetshus. Under tiden sparar de pengar, samtidigt som de slipper slösa på värme och vatten. Vi ser helt enkelt till att fastighetsförvaltare och alla som bor i bostadsrättsföreningar får en bättre och miljövänligare vardag.

Alla människor förtjänar sundhet och trygghet i hemmet – vare sig man är ung student, på ålderns höst eller en barnfamilj mitt i livet. Som anställd hos Qsec gör du därför stor skillnad i en modern och spännande bransch där digitaliseringen spelar en central roll. Tillsammans kan vi optimera hela Sveriges energianvändning.

Nyfiken och taggad? Kontakta oss och skicka gärna in ditt CV.

Just nu söker vi en ventilationstekniker

Hos oss kommer du att utföra många viktiga uppdrag – allt från OVK-åtgärder till rensning och injustering av ventilationssystem. Du kommer att ha ett fritt och omväxlande arbete där dagarna kan variera mellan införsäljning, OVK-åtgärder, injustering, underhåll och mycket annat. Vi söker dig som:

  • Är självgående och har minst ett par års erfarenhet. Det är meriterande om du även är certifierad ventilationsrengörare och har goda kunskaper inom OVK.
  • Alltid har kundens bästa i fokus och brinner för att skapa nya affärer i alla kontakter med våra kunder.
  • Besitter god social kompetens, har en positiv inställning och är lyhörd vad gäller våra kunders önskemål. Kundservice och försäljning är naturligt för dig i ditt arbete.
  • Är duktig på att snabbt komma fram till den lösning som uppfyller kundens behov, och gärna direkt på plats.
  • Gärna har erfarenhet från Styr- och regler samt montering av ventilationsutrustning.
  • Trivs med att hjälpa kund och gärna ser dig själv som självklar i affärssammanhang.
  • Har relevant utbildning, är strukturerad och tycker om att planera ditt arbete väl.
  • Hanterar svenska språket flytande, både i tal och skrift.
  • Har B-körkort.

Hos oss kan du växa

Vi erbjuder ett arbetsklimat som präglas av ärlighet, ödmjukhet, hänsyn och omhändertagande. Därför är det viktigt för oss att kunna erbjuda dig den utbildning, utveckling och friskvård som ligger i både ditt och vårt intresse. Läs gärna mer om oss här.

Ansökan & Kontakt

Tycker du att vi verkar intressanta? Har du frågor och funderingar? Hör av dig! Kontakta vår ansvarige rekryterare Andreas Unger.

Mail: andreas.unger@qsec.se

Postadress:
QSEC Sverige AB
Datavägen 37B
436 32 ASKIM

Skicka in din ansökan senast 15/8/2023. Tänk dock på att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi rekommenderar därför att du ansöker så snart som möjligt, helst redan i dag. Vi ser fram emot att höra från dig!

OBS – vi tar endast emot samtal som berör frågor om tjänsten. Samtal från bemanningsföretag eller annonssäljare undanbedes vänligt med bestämt.