Mycket blir dyrare, framförallt elen. Men med QSEC finns det rejäla besparingar att göra, som dessutom gör livet skönare i fastigheten. Med vår värmeinjustering sänker ni er energiförbrukning, får full kontroll över den och minskar era kostnader. Samtidigt blir inomhustemperaturen jämn och behaglig för alla boende.

Har ni trapphusturbulens?

Vissa grannar får det för varmt, andra sover med strumporna på. Låter det bekant? Vi förstår er vardag och kan förbättra den. Som experter inom värme och OVK ser vi till att alla i er fastighet blir nöjda med temperaturen och får friskare luft. Vår insats är därför ingen kostnad utan en hållbar investering som snabbt betalar av sig. Så, låt QSEC fånga era energitjuvar – det vinner era boende, er ekonomi och vår planet på!

Vanliga frågor (FAQ)

När man gör en värmeinjustering så skapar man balans i fastighetens värmeflöde. Detta innebär två saker: 1. En minskad energiförbrukning, vilket sparar både pengar och miljö. 2. Fastighetens samtliga rum får en jämnare temperatur, vilket ökar boendekomforten.

Det beror lite på, då varje fastighet har sina unika förutsättningar. Men en sak är säker: en värmeinjustering är alltid en god investering som snabbt betalar av sig. Bland våra referenser kan du se hur våra kunder kunnat göra rejäla besparingar på olika sätt.

Syftet med en värmeinjustering är att optimera värmeflödet. En lyckad optimering är beroende av modern teknik och en icke manipulerbar lösning. Med vår patenterade lösning, QSEC-metoden, kan vi garantera detta. Läs mer här. 

Det är en unik injusteringsmodell där vi på QSEC kan säkerställa ett optimala värmeflöde. Detta genom att installera en icke manipulerbar nippel i era radiatorer, samtidigt som vi håller stenkoll på värmekurvornas utveckling via digitala och trådlösa sensorer. Läs mer om QSEC-metoden.

Med vår energioptimering får ni lägre kostnader och med vårt serviceavtal blir det enkelt att hålla dem låga. Samtidigt slipper ni all oro, allt ansvar och alla eventuella problem som rör driften. Läs mer om våra förmånliga serviceavtal.

Boka en kostnadsfri energikonsultation idag!

    Patrik Thodberg

    Försäljningschef – från Skåne till Örebro
    E-postadress: patrik.t@qsec.se
    Telefon: 031-348 30 11